VyprVPN OpenVPN Setup für Tunnelblick OS X 10,8 +

Vetgedrukte dingen zijn dingen die je zal klikken of typen.

Tunnelblick is een populaire OpenVPN-cliënt voor Mac OS X. Door gebruik te maken van volgende installatieaanwijzingen, kunt u verbinding maken met VyprVPN via Tunnelblick.

Download aub eerst de OpenVPN configuratiebestanden die nodig zijn voor dit protocol van hier.

Hoe te configureren

• tunnelblick-openvpn-configure-01.png

Tunnelblick openen.

• tunnelblick-openvpn-configure-02.png

Voeg configuratiebestanden toe door te klikken op 'Ik heb configuratiebestanden'.

• tunnelblick-openvpn-configure-03.pngSelecteer 'klaar'.
  • tunnelblick-openvpn-configure-04.png

Nu hebt u de OpenVPN-configuratiebestanden voor Tunnelblick nodig. Pak de volledige inhoud in een map, en dubbelklik op de server (s) die u wilt installeren.

• tunnelblick-openvpn-configure-05.png

U wordt gevraagd naar uw gebruikersnaam en wachtwoord, dan klikt u op 'OK'.

• tunnelblick-openvpn-configure-06.pngEen melding verschijnt als met succes geïnstalleerd.

1. Download Tunnelblick vanhttp://code.google.com/p/tunnelblick/wiki/DownloadsEntry?tm=2.
  2. Installeer Tunnelblick en volg hierbij de instructies op je scherm.
  3. Tunnelblick openen.
  4. Voeg configuratiebestanden toe door te klikken op 'Ik heb configuratiebestanden'.
  5. Nu hebt u de OpenVPN-configuratitunnelblick-openvpn-configure-06.pngebestanden voor Tunnelblick nodig. Pak de volledige inhoud in een map, en dubbelklik op de server (s) die u wilt installeren.
  6. U wordt gevraagd naar uw gebruikersnaam en wachtwoord, dan klikt u op 'OK'.
  7. Een melding verschijnt als met succes geïnstalleerd.

Hoe te verbinden

• Screenshot

Klik op het Tunnelblick-icoon op de takenbalk en een nieuw menu zal verschijnen.

• Screenshot

Selecteer de VPN-locatie waarop u wilt inloggen en het zal u vragen naar uw Golden Frog gebruikersnaam en wachtwoord.

• Screenshot

Tunnelblick zal nu proberen verbinding te maken.

1. Lanceer Tunnelblick van 'Toepassingen'.
  2. Klik op het Tunnelblick-icoon op de takenbalk en een nieuw menu zal verschijnen.
  3. Selecteer de VPN-locatie waarop u wilt inloggen en het zal u vragen naar uw Golden Frog gebruikersnaam en wachtwoord.
  4. Tunnelblick zal nu proberen verbinding te maken.

Wenn Sie weitere Hilfe benötigen, wenden Sie sich bitte an den Support und wir helfen Ihnen gerne weiter!