Was ist Blockieren bösartiger Sites?

Blockieren bösartiger Websites is een functie in VyprVPN die websites blokkeert die aan malware zijn geassocieerd, die uw apparaat kunnen beschadigen. Kill Switch wird als ein Schlüssel-Symbol oder die aktive Verbindung in der Benachrichtigungsleiste angezeigt, wie es lokalen VPN-Dienste nutzt.

Als u een website bezoekt die op de door ons gebruikte blokkeerlijst staat (hier), zult u een standaardpagina met 404-foutmelding zien en de website zal niet laden, om te voorkomen dat de website uw apparaat kan beschadigen.

Hinweis: Samsung Galaxy S3 Geräten erleben Sperren von Inhalten funktioniert nicht, wenn eine aktive VPN-Verbindung hergestellt ist.