VyprVPN OpenVPN GUI Setup voor Windows Vista

Opmerking: Wij bieden beperkte ondersteuning voor deze configuratie. Onze VyprVPN applicatie voor Windows biedt ondersteuning voor alle onze protocollen, met inbegrip van OpenVPN. Het is raadzaam onze applicatie voor uw OpenVPN verbindingen. U vindt het op deze link: https://www.goldenfrog.com/vyprvpn/windows

1. Download de nieuwste versie van de GUI van OpenVPN vermeld als "Installer, Windows Vista en hoger": https://openvpn.net/index.php/open-source/downloads.html

2. Installeer de toepassing.

3. download de VyprVPN .opvn bestanden uit dit artikel hier en unzip de map.
4. Navigeer aan de folder van OpenVPN installeren. Standaard zal dit C:\Program Files (x86)\OpenVPN of C:\Program Files\OpenVPN
5. open de map "Config" in de OpenVPN-map.
6. Verplaats de inhoud van het zip-bestand dat u hebt gedownload van onze website in de map "Config".
7. Zoek het OpenVPN software pictogram dat op het bureaublad worden moet.
8. met de rechtermuisknop op het pictogram en kies "Als Administrator uitvoeren".
9. de OpenVPN GUI pictogram moet worden weergegeven in het systeemvak aan de rechterkant van de onderkant van het scherm. Opmerking: u wellicht uit te breiden van het Dienblad van het systeem om het te zien.
10. met de rechtermuisknop op het pictogram OpenVPN GUI. Hier ziet u de locaties van de server weergegeven.
11. Wanneer u de muisaanwijzer op de serverlocatie die u wilt verbinden en klik op"Connect".
12. tijdelijk, zal u worden gevraagd uw referenties moet invoeren. Dit is je gouden kikker emailadres en wachtwoord.
13. de software zal verbinden. Het pictogram in het systeemdienblad zal groen worden als succesvol verbonden.

14. kunt u hier uw IP: https://www.goldenfrog.com/whatismyipaddress