Hoe te annuleren uw VyprVPN iTunes abonnement

Als u geabonneerd op VyprVPN van een iOS-apparaat en de geselecteerde iTunes als betalingsmethode, kunt u uw plan te allen tijde binnen iTunes annuleren.

1. Tik op 'Instellingen' op het apparaat.
  2. Tik op 'iTunes & App Store'.
  3. Tik op 'Apple ID'.
  4. Tik op 'View Apple ID'. U wilt inloggen of gebruiken van Touch ID.
  5. Tik op 'Subscriptions'.
  6. Tik op Annuleren onder aan het scherm van de selector plan abonnement.

7. Volg de instructies op het scherm voor het verwerken van de annulering. Actieve dienst zul je tot het einde van de huidige zittingsperiode van de maandelijkse of jaarlijkse plan, waarna het plan inactief worden.