Wat is Error 691?

Besturingssystemen Betrokken: Alle

Deze fout is veroorzaakt door een mislukte inlog en/of wachtwoord validatie. Het kan ook veroorzaakt zijn wanneer er een VyprVPN verbinding actief is en er wordt geprobeerd een nieuwe verbinding tot stand te brengen.

Oplossing:

1. Controleer of u de login en het wachtwoord correct heeft ingevoerd met de juiste hoofdletters.
  2. Zorg er voor dat u niet al een actieve verbinding op een ander apparaat hebt. Log in op het configuratiescherm voor de klant om de status van de verbinding te controleren.