Wat zijn fouten 789, 809 of 810?

Getroffen besturingssystemen: Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Elk van deze Windows L2TP fouten kunnen optreden als een respons niet wordt ontvangen van de VPN-server. Dit wordt vaak veroorzaakt door router interferentie.

Oplossing:

1. Als u de VyprVPN Desktop App gebruikt, zorg dat de app is geïnstalleerd met behulp van het computer beheerders profiel.
  2. Als u een handmatige configuratie gebruikt, zorg ervoor dat u de benodigde registerinstelling beschreven in de installatie-instructies toegevoegd heeft:

• Windows 7 L2TP/IPsec
    • Windows Vista L2TP/IPsec
    • Windows XP L2TP/IPsec
  3. Tijdelijk uw firewall en/of andere beveiligingssoftware uitschakelen.

Als bovenstaande stap drie het probleem oplost, contacteer Golden Frog ondersteuning om assistentie te krijgen bij het updaten van de configuratie van uw beveiligingssoftware.