Wat is Error 628?

Besturingssystemen Betrokken: Alle

Dit PPTP fout treedt op als poort 1723 wordt geblokkeerd of afgesloten, of als een reactie niet is ontvangen van de VPN-server.

Oplossing:

1. Zorg ervoor dat PPTP pass-through is ingeschakeld op uw router.
  2. Tijdelijk uw firewall en/of andere beveiligingssoftware uitschakelen.

Als u verbinding maakt met een netwerk waarvan u niet in staat om de instellingen te wijzigen, kan het nodig zijn om het protocol te wijzigen.
Indien nodig, kunt u uw account hier upgraden.
Klik op het tabblad "account" om toegang te krijgen tot dit onderdeel.

Als bovenstaande stap twee het probleem oplost, contacteer Golden Frog ondersteuning voor hulp bij het updaten van de configuratie van uw beveiligingssoftware.