Wat is VyprVPN?

VPN betekent "Virtual Private Network". Een VPN-verbinding zorgt voor een versleutelde tunnel tussen uw apparaat en onze VPN-servers. Wanneer een VyprVPN verbinding is gemaakt, wordt al uw internetverkeer doorgestuurd vanaf uw apparaat naar de VyprVPN-servers met behulp van 128-bit, 160-bit of 256-bit SSL-versleuteling. Als gevolg daarvan is uw internetverkeer veilig. Dit beschermt uw online gegevens tegen hackers. Het voorkomt ook dat network providers tussen u en de VyprVPN server inhoud blokkeren op basis van het type of de geografische locatie.