Heeft mijn VyprVPN winkel een index van mijn VPN aktiviteiten?

Bij Golden Frog nemen wij uw privacy serieus en we bewaren tijdelijk een minimale hoeveelheid van uw informatie nodig voor betalingen en het oplossen van problemen. De volledige details vindt u in het Golden Frog Privacybeleid.

VyprVPN apps bieden ook een verbindingslog. De informatie opgenomen in het verbindingslog wordt opgeslagen op de VPN-client alleen voor diagnose en probleemoplossing en wordt nooit verstuurd naar Golden Frog tenzij de klant kiest het log te verzenden naar de Golden Frog klantendienst.