Wat is Chameleon?

VPN-verkeer wordt in toenemende mate geïnspecteerd, omgeleid, beperkt of geblokkeerd door regeringen, bedrijven en ISP's wereldwijd. Dit is met name een probleem in landen als China en Iran die actief internetvrijheden beperken. Golden Frog's ingenieurs hebben een opmerkelijk nieuwe, eigen VPN-technologie ontwikkeld genaamd Chameleon die beschikbaar is in de VyprVPN-apps voor Windows , Mac en Android.

Chameleon versleuteltOpenVPN de metagegevens van pakketten om ervoor te zorgen dat het niet herkenbaar is via diepgaande pakketcontrole (DPI), terwijl het snel en licht blijft. De Chameleon-technologie gebruikt het onaangepaste OpenVPN 256-bit protocol voor de onderliggende gegevensversleuteling. Het resultaat is dat VyprVPN gebruikers de mogelijkheid hebben om de beperkte netwerken, die door overheden, ondernemingen en ISP's in het leven werden geroepen, te omzeilen, en opdeze manier een open internet te ervaren zonder de bewezen veiligheid waarvoor OpenVPN lang bekend is, op te geven.

Chameleon is fantastisch voor VPN gebruikers die geblokkeerd worden in landen zoals China, Rusland, Iran, Thailand en Syrië, of in de verschillende landen overal ter wereld waar de gebruikers snelheidsproblemen kennen veroorzaakt door de beperking van de bandbreedte . Het nieuwe VyprVPN protocol is nu wereldwijd te verkrijgen VyprVPN op elke server locatie in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië en Oceanië.