Hoe je IP-adres te bekijken

VyprVPN toont twee verschillende IP-adressen afhankelijk of u al dan niet verbonden bent met een VyprVPN-server. Wanneer u niet verbonden bent met VyprVPN, zal de app en de 4x1 widget uw publiek IP-adres tonen. Dit adres, te vinden aan de onderkant van het scherm, is niet beschermd door VyprVPN. Zodra u uw VPN-verbinding inschakelt, zal de app uw VyprVPN IP-adres tonen. Dit is een beveiligd IP-adres toegekend aan uw VPN-verbinding door de VyprVPN-server.