Hoe weet Kill Switch wat mijn lokale netwerk is?

Kill Switch zal een gedegen poging doen om de omvang van uw lokale LAN' te definiëren op basis van de IP-adressering van uw huidige actieve netwerk interfaces. Deze definities zullen worden bijgewerkt wanneer er gebeurtenissen zijn ontdekt op het netwerk, die leiden tot verandering van het netwerk (dat wil zeggen: verbonden met nieuwe Wi-Fi hotspot , of wanneer er een fysieke netwerkkabel wordt aangesloten).