Hoe je IP-adres te bekijken

VyprVPN toont twee verschillende IP-adressen afhankelijk of je al dan niet verbonden bent met een VyprVPN-server. Als je niet bent verbonden met VyprVPN, toont de app je publiek IP-adres aan de onderkant van het scherm. Dit is het publieke IP-adres van je apparaat en is niet beschermd door VyprVPN. Zodra je je VPN-verbinding inschakelt, zal de app je VyprVPN IP-adres tonen. Dit is een beveiligd IP-adres toegekend aan je VPN-verbinding door de VyprVPN-server.