Wat is "Snelste Server"?

Snelste server is een functie die, wanneer geselecteerd in de VyprVPN App, VyprVPN zal toestaan de locatie van de snelste server automatisch te selecteren in plaats van deze handmatig te moeten kiezen. Dit zal ervoor zorgen dat de "snelste server" wordt verbonden iedere keer dat er verbinding wordt gemaakt. Deze functie is momenteel beschikbaar in de VyprVPN Windows, Mac, Android en iOS toepassingen.