Hoe werkt "Weergave Naam" werk?

Wanneer u uw schermnaam aanmaakt, wordt het opgeslagen op de Golden Frog servers. Wanneer u een gesprek met een vriend voor de eerste keer aangaat, toont Cyphr uw schermnaam aan uw vriend en slaat uw schermnaam lokaal op het apparaat van uw vriend op. Als u uw schermnaam na het gesprek met een vriend wilt veranderen, zal uw vriend niet uw nieuwe schermnaam zien. Daarnaast zijn alle wijzigingen die uw vriend maakt in uw schermnaam niet zichtbaar voor u.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk