Als ik al een Golden Frog account heb, moet ik dan een nieuwe Cyphr account aanmaken?

Als je al een VyprVPN of Dump Truck Golden Frog account hebt. Gebruik dan eenvoudig je bestaande Golden Frog email address en paswoord om bij Cyphr in te loggen en te starten met het versturen van boodschappen.

Als u niet beschikt over een Golden Frog account, download Cyphr voor Android of iOS en maak een gratis account aan met uw e-mailadres.