VyprVPN PPTP VPN-installatie voor Windows 8

• Screenshot

Druk op Win + i (het Windows-teken en de letter "i" tegelijkertijd indrukken)

• Screenshot

Klik op Configuratiescherm in het zijpaneel dat aan de rechterkant verschijnt

• Screenshot

Klik in het Configuratiescherm op Netwerk en Internet

• Screenshot

Klik op Netwerk and Deel Centrum

• Screenshot

Klik op Een nieuwe verbinding of netwerk instellen

• Screenshot

KIes Verbind met een werkplek dan Volgende

• Screenshot

Klik Gebruik mijn Internet Connectie (VPN)

• Screenshot
    • Voer de naam van de gastheer van de VyprVPN serverslist in de Internetadres field
    • Voer VyprVPN in het veld Doelnaam in
    • Verzeker u ervan dat Remember my credentials is aangevinkt
    • Klik Creëer
  1. Druk op Win + i (het Windows-teken en de letter "i" tegelijkertijd indrukken)
  2. Klik op Configuratiescherm in het zijpaneel dat aan de rechterkant verschijnt
  3. Klik in het Configuratiescherm op Netwerk en Internet
  4. Klik op Netwerk and Deel Centrum
  5. Klik op Een nieuwe verbinding of netwerk instellen
  6. KIes Verbind met een werkplek dan Volgende
  7. Klik Gebruik mijn Internet Connectie (VPN)
  8. Voer het gewenste adres van de VPN-server in het adresveld van Internet. Bekijk hier de adressen van de server.
  9. Voer VyprVPN in het veld Doelnaam in
  10. Verzeker u ervan dat Remember my credentials is aangevinkt
  11. Klik Creëer

Hoe te verbinden

1. Druk op Win + i (het Windows-teken en de letter "i" tegelijkertijd indrukken)
  2. Klik op het pictogram Netwerk onderin het zijscherm dat aan de rechterkant verschijnt
  3. Klik op VyprVPN, en klik dan op de knop Verbinden
  4. Type uw Golden Frog Login (e-mailadres) en Paswoord in in hun respectievelijke velden
  5. Klik OK
  6. U kunt hier uw IP: https://www.goldenfrog.com/whatismyipaddress