VyprVPN PPTP VPN-Setup voor OS X 10,8 +

• Screenshot

Klik op de Apple en dan op Systeemvoorkeuren.

• Screenshot

Klik op 'Netwerk' onder 'Internet' & 'Draadloos'.

• Screenshot

Klik + (het plus icoontje).

• Screenshot

Selecteer VPN voor de interface, PPTP voor het VPN Type, en toets Enter VyprVPN voor de Service Name. Klik Maken.

• Screenshot

Kies de nieuw aangemaakte VyprVPN verbinding.

• Screenshot

Voer een van de namen van de gastheer van VyprVPN serverlijst in het Serveradresveld.

• Screenshot

Type uw Golden Frog Inlognaam (e-mail adres) in het Account naam veld.

• Screenshot

Klik op Verificatie-instellingen en voer je Golden Frog-wachtwoord in het veld 'Wachtwoord' in en klik dan op OK.

• Screenshot

Klik op Geavanceerd, vink Stuur alle verkeer via de VPN-verbinding aan, klik op OK.

• Screenshot

Klik op Toepassen.

• Screenshot

Klik op de nieuwe VPN-pictogram op de menubalk. Klik vervolgens op Verbinden.

Hoe te configureren

1. Open Netwerk Instellingen in System Preferences
    • Klik op de Apple dan Systeem Voorkeuren
    • Click Netwerk onder Internet & Draadloos
  2. Klik + (het plus icoontje)
  3. Selecteer VPN voor de interface, PPTP voor het VPN type en voer VyprVPN in voor de Dienstnaam
  4. Klik Creëer
  5. Kies de nieuw gecreëerde VyprVPN verbinding
  6. Voer een van de volgende namen in het veld Serveradres in. De lijst van serveradressen hier bekijken.
  7. Typ uw Golden Frog Login (e-mail address) in het Rekening Naam veld
  8. Klik Authentificatie Instellingen en voer je Golden Frog Paswoord in in het paswoordveld, klik dan OK
  9. Klik Geavanceerd, vink Zend alle verkeer over VPN connection aan, klik dan OK
  10. Klik Toepassen

Hoe te verbinden

1. Klik het nieuwe VPN icootjen in de menu bar
  2. Klik op Verbind VyprVPN