VyprVPN L2TP/IPSec-VPN-installatie voor Android 4.X

WAARSCHUWING: Veel Android 4.0.x Ice Cream Sandwich toestellen zijn niet in staat een L2TP/Isec-verbinding te maken. Dit is een bekend probleem met Android - Ice Cream Sandwich. Google werkt momenteel aan een update om dit probleem op te lossen. Lees meer over dit probleem hier.

Hoe te configureren

1. Open het menu en kies Instellingen
  2. Druk op Draadloos en Netwerk of Draadloze bediening, afhankelijk van uw versie van Android
  3. Druk op VPN-instellingen
  4. Druk op VPN toevoegen
  5. Druk op L2TP/IPsec PSK VPN toevoegen
  6. Druk op VPN-naam en voer een beschrijving in
  7. Druk op VPN-server instellen en voer een server hostnaam uit de lijst hier.
  8. Druk op IPSec vooraf vrijgegeven sleutel instellen en voer "thisisourkey" in
  9. Verwijder vinkjemaak L2TP geheim mogelijk
  10. Open het menu en kies Opslaan

Hoe te verbinden

1. Open het menu en kies Instellingen
  2. Druk op Draadloos en Netwerk of Draadloze bediening, afhankelijk van uw versie van Android
  3. Druk op VPN-configuratie in de lijst
  4. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in (maak gebruik van juiste lettergrootte)
  5. Druk op Gebruikersnaam onthouden
  6. Druk op Verbinden