VyprVPN L2TP / IPsec VPN Setup voor Chromebook

Bold items zijn dingen die je zal klikken of typen.

• Screenshot

Klik op de statusbalk in de rechterbenedenhoek van het bureaublad en selecteer Instellingen .

• Screenshot

Klik in de sectie Internet verbinding op verbinding toevoegen .

• Screenshot

Selecteer Voeg privaat netwerk toe ...

• Screenshot

Zie stap 6 hieronder om de nodige velden in te voeren en klik Verbind.

• Screenshot

Op de statusbalk zou je nu moeten zien dat je verbonden bent met VyprVPN.

1. Log in op uw Chrome-apparaat.
  2. Klik op de statusbalk in de rechterbenedenhoek van het bureaublad.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Klik in de sectie Internet verbinding op verbinding toevoegen .
  5. Selecteer Voeg privaat netwerk toe ...
  6. Geef in het dialoogvenster "Persoonlijk netwerk toevoegen" de volgende informatie:

• Servernaam van de host: Voer een server hostnaam uit de lijst hier

• Providertype: Selecteer L2TP/IPsec + Pre-shared key.
    • Pre-shared toets: Enter "ditisonzetoets".
    • Server CA certificaat: Selecteer Default.
    • Gebruikerscertificaat: Selecteer Niet geïnstaleerd.
    • Usernaam: Type je Golden Frog user naam in.
    • Wachtwoord: type in je Golden Frog wachtwoord.
  7. Klik Verbinden.

Don’t have a VyprVPN account?