Wat is Fout 6003?

Fout 6003 is een aanmeldingsfout. Dit kan een aantal oorzaken hebben:

• Uw account is vergrendeld.
  • U hebt uw account niet bevestigd met behulp van de bevestigingslink die naar uw e-mailadres is gestuurd nadat u zich had aangemeld.
  • U hebt het maximum aantal verbindingen reeds bereikt.
  • De gebruikersnaam of het wachtwoord waarmee u zich hebt aangemeld bij de toepassing is veranderd. Probeer u af te melden en weer opnieuw aan te melden.

U kunt de status van uw account en uw aantal verbindingen controleren door aan te melden op bij het controle-dashboard op https://www.goldenfrog.com/nl/login