Waarom zie ik geen Cyphr bijlagen in mijn telefoons Filmrol?

Cyphr slaat niet automatisch bijlagen op uw Camera Roll op. Bijlagen worden alleen binnen Cyphr opgeslagen, tenzij u expliciet ervoor kiest om ze op te slaan op uw Camera Roll.

Als u een bijlage op uw Filmrol wilt opslaan, tik op het bijlagen miniatuur in uw gesprek om het te openen in volledig scherm. Selecteer de knop Opslaan op het volledig scherm en de bijlagen zal worden opgeslagen op uw filmrol.