Hoe werkt de Cyphr encryptie?

Cyphr vermengt encryptie-concepten van symmetrische sleutel encryptie, openbare sleutelcodering, en openbare sleutelverificatie om een end-to-end versleutelde oplossing te produceren. Wanneer iemand een bericht stuurt naar iemand anders, wordt het bericht versleuteld op het apparaat van de afzender (telefoon, webbrowser, computer, etc.) en wordt niet gedecodeerd tot dit het apparaat van de ontvanger bereikt. Lees onze volledige technische beschrijving over hoe Cyphr werkt