Chameleon configuratie-instructies:

• Windows Set-Up Instructies voor Chameleon

1. Indien je het nog niet hebt, download de VyprVPN Windows App
    2. Wanneer je de VyprVPN voor Windows App geïnstalleerd hebt, open je de app en log je in
    3. Klik op de instellingenknop in de rechterbovenhoek van het beginscherm
    4. Klik "Protocol" en selecteer "Chameleon 256-bit vesleuteling " protocol. (Houd er rekening mee dat Chameleon niet geselecteerd kan worden als het niet in uw account is inbegrepen.)
    5. Klik Toepassen en sluit het venster
    6. Begin Chameleon te gebruiken
  • Mac Instructies voor het opzetten van Chameleon

1. Indien je het nog niet hebt, download de VyprVPN Mac App
    2. Eens je de VyprVPN voor Mac hebt geinstalleerd, open je de app en log je in
    3. Open het VyprVPN Menu met Voorkeuren.
    4. Klik "Protocol" en selecteer "Chameleon 256-bit vesleuteling " protocol. (Houd er rekening mee dat Chameleon niet geselecteerd kan worden als het niet in uw account is inbegrepen.)
    5. Begin Chameleon te gebruiken
  • Android configuratie-instructies voor Chameleon

1. Indien je het nog niet hebt, download dan de VyprVPN Android App
    2. Eens je de VyprVPN voor Android geïnstalleerd hebt, open je de app en log je in
    3. Klik op het Instellingenmenu in de rechterbovenhoek van het beginscherm
    4. Klik "Protocol" en selecteer "Chameleon 256-bit vesleuteling " protocol. (Houd er rekening mee dat Chameleon niet geselecteerd kan worden als het niet in uw account is inbegrepen.)
    5. Verlaat het Instellingenscherm
    6. Begin Chameleon te gebruiken