Hoe beschermt VyprDNS tegen man-in-het-midden aanvallen?

DNS man-in-het-midden aanvallen kunnen optreden wanneer regeringen of 3de partijen je omleiden naar een verschillende online bestemming dan deze welke je probeerde te bereiken. Bij voorbeeld, wanneer je probeert toegang te krijgen tot www.facebook.com kunnen de regeringen in China, Iran en Turkije je DSN onderscheppen en je doorverwijzen naar een foutpagina. Wanneer je gebruik maakt van VyprVPN metVyprDNS, gaan je gegevens en DNS aanvragen door een versleutelde tunnel die deze "man-in-het-midden" DNS aanvallen verslaat en DSN filteren voorkomt zodat je kan genieten van een open internet.