VyprVPN widgets

VyprVPN widgets zijn Android widgets die je aan het thuisscherñ of lockscherm kan toevoegen. De widget bestaat in twee formaten: 4x1 en 1x1. Nadat je een widget aan je thuisscherm of lockscherm toegevoegd hebt, kan je het gebruiken om het volgende te doen:

• Verbinden en loskoppelen van VyprVPN
  • Bekijk VyprVPN status informatie zoals VPN-server locatie (alleen voor 4x1 widget), IP adres (alleen voor 4x1 widget), en tijd verbonden (beide widgets)

De widget toevoegen aan uw startscherm:

• Klik op het pictogram op uw apparaat om te navigeren naar uw apps
  • Klik op de Widgets tab
  • Veeg naar links om te navigeren naar de VyprVPN widgets
  • Druk en hou de 4x1 of 1x1 widget ingedrukt en sleep deze naarde gewenste locatie