Welke VyprVPN-server moet ik kiezen?

Voor de meeste gebruikers, zijn de primaire factoren wanneer men een server kiest, prestatie en geografische locatie. Als u een IP adres wilt dat is geassocieerd met een bepaalde geografische locatie, selecteer dan gewoon de server handmatig. Als u de server wilt vinden met de snelste verbinding gebruik dan de Ping-test welke is gebaseerd op netwerk wachttijd.

Om de VPN-server te kiezen met de snelste verbinding:

• Open de VyprVPN App
  • Tik op het Locatie icoon aan de rechterbovenzijde van het beginscherm
  • Wanneer u de server-lijst ziet, klik op het bel-icoon in de rechterbovenhoek om de Ping-test uit te voeren
  • Kies de snelste VPN-server (kijk naar de laagste ping tijd)