Wat de Systeem-niveau instelling voor Kill Switch?

Indien je het systeemniveau selecteert zal Kill Switch functioneren wanneer je bent ingelogd op VyprVPN, zelfs indien de VyprVPN applicatie niet loopt. Indien je echter VyprVPN hebt uitgeschakeld, zal Kill Switch niet meer functioneren.

Opmerking: Als u Kill Switch mogelijk maakt op het systeem-niveau, zult u geen internetverbinding hebben, zelfs wanneer u VyprVPN verlaat. Om uw internetverbinding te herstellen, moet u VyprVPN starten en ofwel 1) Verbinding maken met VyprVPN of 2) Kill Switch uitschakelen voor het systeem.