Hoe zet ik Kill Switch aan?

Kill Switch op de Mac activeren:

• Open de VyprVPN app
  • Klik op het draaimolentje aan de rechterkant van de applicatie.
  • Klik op Voorkeuren
  • Selecteer de Connectie tab
  • U zult een gebied zien waar u Kill Switch kunt inschakelen en configureren. Zodra u de instellingen die u wilt gebruiken voor Kill Switch hebt gekozen, selecteert u Toepassen.

Kill Switch op de Windows activeren:

• Open de VyprVPN app
  • Klik op het draaimolentje aan de rechterkant van de applicatie.
  • Klik Opties
  • Selecteer de Connectie tab
  • U zult een gebied zien waar u Kill Switch kunt inschakelen en configureren. Zodra u de instellingen die u wilt gebruiken voor Kill Switch hebt gekozen, selecteert u Toepassen.