Waarom worden berichten verwijderd als ik uitlog?

Wanneer u zich afmeldt bij uw Cyphr account, wordt het publieke en prive encryptie sleutelpaar dat gekoppeld is aan uw toestel verwijderd. U bent dan niet langer in staat om uw berichten te decoderen en te lezen omdat u de sleutel niet heeft.

Nadat u bent uitgelogd, zal u in staat zijn om terug in te loggen in uw Cyphr account en start een nieuw gesprek te starten met uw nieuwe publiek en privé encryptie sleutelpaar.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk