How werkt "Groepnaam" werk?

De groepsnaam wordt altijd lokaal opgeslagen. Wanneer u de naam van de groep verandert, wordt de wijziging alleen verrekend voor uw account en niet voor andere groepsleden.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk