Hoe u uw account kunt opzeggen?

Als je betaald met iTunes, klik dan hier om te zien hoe een iTunes VyprVPN abonnement annuleren.

Als u problemen ondervindt met uw VyprVPN-account kunt u contact opnemen met ondersteuning. Wij zijn 24x7x365 beschikbaar via live chat of e-mail en kunnen snel alle problemen die u heeft oplossen.

Om uw account te annuleren:

1. Log in op uw Golden Frog Configuratiescherm.

2. Klik op het Account-tabblad aan de linkerkant van uw scherm.

3. Onder "Diensten" en VyprVPN klik Annuleer Dienst.

4. Als uw gratis proefperiode nog loopt, wordt u de mogelijkheid geboden om uw proefperiode voort te zetten, klik op Annuleer.

5. Selecteer uw reden voor het verwijderen van de service op de pagina Account annuleren en klikt u op annulering blijven.
  6. Beschrijf de reden waarom u de service opzegt zodat we VyprVPN kunnen verbeteren.

7. Klik op bevestigen Annuleren om te voltooien van uw annulering.