VyprVPN PPTP VPN-installatie voor Windows 8 RT

Let op: De vetgedrukte items geven aan dat u iets moet klikken, drukken of invoeren

Hoe te configureren

• Screenshot

De zoekfunctionaliteit voor Instellingen bereikt u door de Windows-toets (de tweede toets aan de linkerkant van de spatiebalk) en de W-toets tegelijkertijd in te drukken.

• Screenshot

Voer VPN in in het Instellingen zoekveld.

• Screenshot

Klik of druk op de optie "Verbinding met virtueel particulier netwerk (VPN) opzetten".

• Screenshot
    Voer het gewenste adres van de VPN-server in het adresveld van Internet. Bekijk hier de adressen van de server. Type VyprVPN in het naam Doel veld.
  • Screenshot

Klik of druk op de knop Aanmaken.

1. De zoekfunctionaliteit voor Instellingen bereikt u door de Windows-toets (de tweede toets aan de linkerkant van de spatiebalk) en de W-toets tegelijkertijd in te drukken.
  2. Voer VPN in in het Instellingen zoekveld.
  3. Klik of druk op de optie "Verbinding met virtueel particulier netwerk (VPN) opzetten".
  4. Voer het gewenste adres van de VPN-server in het adresveld van Internet. Bekijk hier de adressen van de server.

5. Voer VyprVPN in in het Destination name veld.
  6. Klik of druk op de knop Aanmaken.

Hoe te verbinden

• Screenshot

Het menu instellingen bereikt u door de Windows-toets (de tweede toets aan de linkerkant van de spatiebalk) en de i-toets tegelijkertijd in te drukken.

• Screenshot

Klik of druk op de knop Netwerkverbindingen.

• Screenshot

Klik of druk onder Verbindingen op VyprVPN.

• Screenshot

Druk op Connect.

• Screenshot

Breng je Golden Frog Gebruikers naam (email adres) en Wachtwoord in de respectievelijke velden.

• Screenshot

Klik OK

• Screenshot

U zult zich nu aansluiten.

1. Het menu instellingen bereikt u door de Windows-toets (de tweede toets aan de linkerkant van de spatiebalk) en de i-toets tegelijkertijd in te drukken.
  2. Klik of druk op de knop Netwerkverbindingen.
  3. Klik of druk onder Verbindingen op VyprVPN.
  4. Druk op Connect.
  5. Breng je Golden Frog Gebruikers naam (email adres) en Wachtwoord in de respectievelijke velden.
  6. Klik OK
  7. U zult zich nu aansluiten.