VyprVPN PPTP VPN-installatie voor Windows XP

• Screenshot

Klik op Start en vervolgens op Configuratiescherm.

• Screenshot

Klik op Netwerk- en Internetverbindingen (overslaan indien niet aanwezig).

• Screenshot

Klik op Netwerkverbindingen.

• Screenshot

Klik op Een nieuwe verbinding maken onder Netwerktaken in de linkerkolom, dan op Volgende.

• Screenshot

Selecteer Verbinden met het netwerk op mijn werkplek, en daarna Volgende.

• Screenshot

Selecteer Virtual Private Network verbinding, dan Volgende.

• Screenshot

Typ VyprVPN in het Firma Naamveld en klik dan Volgende.

• Screenshot

Voer de naam van de gastheer van de VyprVPN serverlijst in.

• Screenshot

Selecteer ‘Alleen voor mijn persoonlijk gebruik’ als dit is alleen voor uw Windows-gebruikersaccount is, of ‘Ieders gebruik’ als er andere Windows-accounts die toegang tot deze VyprVPN-rekening moeten hebben.

• Screenshot

Klik op Een snelkoppeling toevoegen om een VyprVPN -snelkoppeling aan uw bureaublad toe te voegen. Klik op Voltooien.

• Screenshot

Om te Verbinden: Dubbelklik het VyprVPN icoon op uw desktop of klik Start, selecteer "Verbinding maken" en selecteer VyprVPN.

• Screenshot

Type uw Golden Frog Inlognaam (e-mail adres) en wachtwoord in waar ze horen; laat Domein leeg. Klik vervolgens op aanmaken.

Hoe te configureren

1. Open Network verbindingen in het Controlepaneel
    • Klik op Start en vervolgens op Control Panel
    • Klik op Netwerk- en internetverbindingen (overslaan indien niet aanwezig)
    • Klik Netwerk Verbindingen
  2. Klik op Maak een nieuwe verbinding onder Netwerk Taken in de linkerkolom, danVervolgens
  3. Selecteer Verbind met het netwerk op mijn werkplaats dan Volgende
  4. Selecteer Virtueel Privé Netwerk verbinding dan Volgende
  5. Type VyprVNP in het veld Bedrijfsnaam, dan Volgende
  6. Voer een van de volgende namen in het veld Hostnaam in en klik Vervolgens
    Bekijk onze lijst van serveradressen hier.
  7. Selecteer "Enkel Mijn Gebruik" indien dit enkel voor uw Windows gebruikersaccount is of"Ieders Gebruik" indien er andere Windows accounts zijn die toegang moeten hebben tot deze VyprVPN account
  8. Klik Voeg een binnenweg toe om een VyprVPN binnenweg toe te voegen op uw desktop
  9. Klik op Voltooi

Hoe te verbinden

1. Klik twee keer op het VyprVPN icoon op uw desktop of klik Start, selecteer Sluit U Aan Bijen selecteer VyprVPN
  2. Type uw Golden Frog Login (e-mailadres) en Paswoord in in hun respectievelijke velden
  3. Klik Verbind