VyprVPN L2TP/IPSec-VPN-Setup voor OS X 10,8 +

Deze instructies zijn geschreven voor Mac OS X 10.8 (Mountain Lion).Lees de Mac OS X 10.5 - 10.7 (Leopard, Snow Leopard en Lion) L2TP/IPsec Instructies.

• Screenshot

Download eerst het certificaat goldenfrog-client.p12.

• Screenshot

Navigeer naar de map Hulpprogramma's in de map Toepassingen. Open de toepassing Sleutelketentoegang.

• Screenshot

Klik in de sectie 'Sleutelketens' aan de linkerkant op Systeem.

• Screenshot

Selecteer Importeer Items in het bestandsmenu.

• Screenshot

Selecteer het certificaat goldenfrog-client.p12 (normaal gesproken kunt u dit vinden in de mapDownloads.)

• Screenshot

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder van uw computer in.

• Screenshot

Voer voor het certificaatwachtwoord goldenfrog in (hoofdlettergevoelig en zonder spaties).

• Screenshot

Klik op de categorie met het label Certificaten aan de linkerkant.

• Screenshot

Klik op de driehoek links van het certificaat goldenfrog-client. Dubbelklik daarna op de prive-sleutel die onder het certificaat verschijnt.

• Screenshot

Klik op de knop Toegangsbeheer bovenin het pop-upvenster.

• Screenshot

Klik op Alle toepassingen toegang verlenen tot dit item. Klik dan op Om Wijzigingen opslaan.

• Screenshot

Geef uw computer admin paswoord indien gevraagd

• Screenshot

Bevestig de privateKey toegang om toestemmingen te veranderen. Klik op Toestaan.

• Screenshot

Zoek weer het certificaat met het label goldenfrog-client. Dubbelklik op het certificaat.

• Screenshot

Klik op de driehoek links van Vertrouwen in het pop-upvenster.

• Screenshot

Selecteer Altijd Vertrouwen uit de afrollijst Bij gebruik van dit certificaat. Sluit het pop-upvenster.

• Screenshot

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder van uw computer in.

• Screenshot

Zoek het certificaat met het label GoldenFrog-Inc CA. Dubbelklik op het certificaat.

• Screenshot

Klik op de driehoek links van Vertrouwd in het pop-upvenster. Selecteer Altijd vertrouwen uit de afrollijst Bij gebruik van dit certificaat. Sluit het pop-upvenster.

• Screenshot

Geef uw computer administrator username en paswoord. Verlaat de Keychain Access toepassing.

• Screenshot

Ga naar Systeemvoorkeuren. Klik onder Internet & Draadloos op Netwerk.

• Screenshot

Klik + (the plus-pictogram).

• Screenshot

Selecteer VPN voor de interface, L2TP over IPSec voor het VPN-type en geef een beschrijving voor de Servicenaam. Klik op Aanmaken.

• Screenshot

Voer een van de namen van de gastheer van VyprVPN serverlijst in de Serverddresveld. Voer daarna uw Golden Frog-gebruikersnaam (e-mailadres) in het veld Gebruikersnaam in. Klik vervolgens op Authenticatie-instellingen.

• Screenshot

Voer uw Golden Frog-wachtwoord in het veld Wachtwoord in. Klik onder Machine-authenticatie op de knop voor Certificaat. Klik op de knopSelecteer.

• Screenshot

Kies het goldenfrog-client certificaat en klik op Doorgaan.

• Screenshot

Klik op Advanced.

• Screenshot

Selecteer Verstuur al het verkeer via VPN-verbinding en klik op OK.

• Screenshot

Klik op Toepassen.

Om het Certificaat te installeren:

Installatie van het Golden Frog-certificaat vereist beheerdersrechten op uwcomputer.

1. Download eerst het certificaat goldenfrog-client.p12
  2. Navigeer naar de map Hulpprogramma's in de map Toepassingen
  3. Open de toepassing Sleutelketentoegang
  4. Klik in de sectie 'Sleutelketens' aan de linkerkant op Systeem
  5. Selecteer Importeer Items in het bestandsmenu.
  6. Selecteer het certificaat goldenfrog-client.p12 (normaal gesproken kunt u dit vinden in de mapDownloads.)
  7. Geef uw computer administrator username en paswoord
  8. Voer voor het certificaatwachtwoord goldenfrog in (hoofdlettergevoelig en zonder spaties)
  9. Klik op de categorie met het label Certificaten aan de linkerkant
  10. Klik op de driehoek links van het certificaat goldenfrog-client
  11. Dubbel klik op de private key onderaan het certificaat
  12. Klik op de knop Toegangsbeheer bovenin het pop-upvenster
  13. Klik op Alle toepassingen toegang verlenen tot dit item
  14. Klik op Wijzigingen opslaan
  15. Geef uw computer admin paswoord indien gevraagd
  16. Bevestig de privateKey-toegang om toestemmingen te veranderen. Klik op Toestaan
  17. Zoek weer het certificaat met het label goldenfrog-client. Dubbelklik op het certificaat.
  18. Klik op de driehoek links van Vertrouwen in het pop-upvenster
  19. Selecteer Altijd Vertrouwen uit de afrollijst Bij gebruik van dit certificaat
  20. Sluit het pop-up venster
  21. Geef uw computer administrator username en paswoord indien gevraagd
  22. Zoek het certificaat met het label GoldenFrog-Inc CA. Dubbelklik op het certificaat.
  23. Klik op de driehoek links van Vertrouwen in het pop-upvenster
  24. Selecteer Altijd Vertrouwen uit de afrollijst Bij gebruik van dit certificaat
  25. Sluit het pop-up venster
  26. Geef uw computer administrator username en paswoord indien gevraagd
  27. Sluit de toepassing Sleutelketentoegang

Om de L2TP/IPSec-verbinding te configureren:

1. Ga naar Systeemvoorkeuren. Klik onder Internet & Draadloos op Netwerk.
  2. Klik + (het plus-pictogram) linksonderin
  3. Selecteer VPN voor de interface, L2TP over IPSec voor het VPN Type en typ een beschrijvende naam in als Dienstnaam
  4. Klik Creëer
  5. Selecteer de nieuw gecreëerde VPN-connectie
  6. Voer een van de namen van de gastheer van VyprVPN serverlijst in de Serverddresveld.
  7. Voer uw Golden Frog-gebruikersnaam (e-mailadres) in het veld Gebruikersnaam in
  8. Klik op Verificatie-instellingen
  9. Voer uw Golden Frog-wachtwoord in het veld Wachtwoord in
  10. Klik onder Machine-authenticatie op de knop voor Certificaat. Klik op de knopSelecteer. Kies het goldenfrog-client certificaat en klik op Doorgaan.
  11. Klik Geavanceerd, vink Zend alle verkeer over VPN connection aan, klik dan OK
  12. Klik Toepassen

Verbinding maken:

1. Klik op het pictogram VPN in de menubalk
  2. Klik op Verbinding maken met je nieuwe VPN

Om af te melden:

1. Klik op het pictogram VPN in de menubalk
  2. Klik op Afkoppelen van uw nieuwe VPN-verbinding