VyprVPN OpenVPN voor Viscosity OS X 10,8 +

Vetgedrukte dingen zijn dingen die je zal klikken of typen.

Viscosity is een populaire OpenVPN-cliënt voor Mac OS X. Deze instructies beschrijven hoe u verbinding kunt maken met VyprVPN via Viscosity.

• Screenshot

Klik op het Viscosity icoon in het Mac OS X systeem menu en selecteer Voorkeuren.

• Screenshot

Selecteer het +-symbool.

• Screenshot

Selecteer Verbinding importeren.

• Screenshot

Selecteer Van Bestand.

• Screenshot

Selecteer de OpenVPN-configuratiebestanden die u hebt gedownload om alle VyprVPN-serverlocaties te importeren.

• Screenshot

Klik op het Viscosity icoon in het systeem menu en selecteer hetConnectie menu item voor de gewenste locatie.

• Screenshot

Vul je Golden Froggebruikersnaam en wachtwoord in en klik opOK.

1. Download en installeer Viscosity. Vul je Mac OS X gebruikersnaam en paswoord in wanneer dit gevraagd wordt om de configuratie toe te laten.
  2. Download en extract de OpenVPN configuratiebestanden die zich hier bevinden hier.
  3. Klik op het Viscosity icoon in het Mac OS X systeem menu.
  4. Selecteer Voorkeuren.
  5. Selecteer het +-symbool.
  6. Selecteer Verbinding importeren.
  7. Selecteer Van Bestand.
  8. Selecteer de OpenVPN-configuratiebestanden die u hebt gedownload in stap 3. Dit zal alle VyprVPN-serverlocaties importeren.
  9. Klik op het Viscosity icoon in het systeem menu en selecteer hetConnectie menu item voor de gewenste locatie.
  10. Vul je Golden Froggebruikersnaam en wachtwoord in en klik opOK.