VyprVPN OpenVPN Setup voor Tunnelblick OS X 10.5-10,7

Let op: Vanaf Tunnelblick bouwen 4543.4546 (v3.6.0a) OS X 10.5 wordt niet meer ondersteund, maar Tunnelblick biedt nog steeds alle oude versies van de toepassing hier. Zorg ervoor dat u aan systeemvereisten voor uw juiste build.

Vetgedrukte dingen zijn dingen die je zal klikken of typen.

Tunnelblick is een populaire OpenVPN-cliënt voor Mac OS X. Door gebruik te maken van volgende installatieaanwijzingen, kunt u verbinding maken met VyprVPN via Tunnelblick.

Download aub eerst de OpenVPN configuratiebestanden die nodig zijn voor dit protocol van hier.

Hoe te configureren

• Screenshot

Tunnelblick openen.

• Screenshot

Voeg configuratiebestanden toe door te klikken op 'Ik heb configuratiebestanden'.

• ScreenshotSelecteer 'klaar'.
  • Screenshot

Nu hebt u de OpenVPN-configuratiebestanden voor Tunnelblick nodig. Pak de volledige inhoud in een map, en dubbelklik op de server (s) die u wilt installeren.

• Screenshot

U wordt gevraagd naar uw gebruikersnaam en wachtwoord, dan klikt u op 'OK'.

• ScreenshotEen melding verschijnt als met succes geïnstalleerd.

1. Download Tunnelblick vanhttp://code.google.com/p/tunnelblick/wiki/DownloadsEntry?tm=2.
  2. Installeer Tunnelblick en volg hierbij de instructies op je scherm.
  3. Tunnelblick openen.
  4. Voeg configuratiebestanden toe door te klikken op 'Ik heb configuratiebestanden'.
  5. Nu hebt u de OpenVPN-configuratiebestanden voor Tunnelblick nodig. Pak de volledige inhoud in een map, en dubbelklik op de server (s) die u wilt installeren.
  6. U wordt gevraagd naar uw gebruikersnaam en wachtwoord, dan klikt u op 'OK'.
  7. Een melding verschijnt als met succes geïnstalleerd.

Hoe te verbinden

• Screenshot

Klik op het Tunnelblick-icoon op de takenbalk en een nieuw menu zal verschijnen.

• Screenshot

Selecteer de VPN-locatie waarop u wilt inloggen en het zal u vragen naar uw Golden Frog gebruikersnaam en wachtwoord.

• Screenshot

Tunnelblick zal nu proberen verbinding te maken.

1. Lanceer Tunnelblick van 'Toepassingen'.
  2. Klik op het Tunnelblick-icoon op de takenbalk en een nieuw menu zal verschijnen.
  3. Selecteer de VPN-locatie waarop u wilt inloggen en het zal u vragen naar uw Golden Frog gebruikersnaam en wachtwoord.
  4. Tunnelblick zal nu proberen verbinding te maken.