VyprVPN OpenVPN App Setup voor iOS 6 iPad

1. Download en installeer de "OpenVPN Connect" applicatie van de App winkel.
  2. De toepassing OpenVPN verbinding maken gebruikt een configuratiebestand om elke serververbinding in te stellen. Download de configuratiebestanden voor de VyprVPN servers.

3. Om de configuratiebestanden in OpenVPN Verbinden op iOS laden, ofwel moet je je e-mail de configuratiebestanden, of uploaden naar storage cloud.

Optie 1 - configuratie bestanden importeren door te mailen ze naar de iOS-apparaat:
    o downloaden en uitpakken van de configuratie-bestanden naar uw computer.
    o Nadat de bestanden zijn gedownload, e-mailen naar een adres dat toegankelijk is op uw apparaat.
    o Open de email die je alleen voor jezelf verzonden.
    o Klik op het icoon van het configuratiebestand in uw e-mail.
    o Kies de optie "Open in OpenVPN".

Optie 2
    o Optioneel kunt u het bestand naar een derde cloud storage site te uploaden en downloaden vanaf daar.
    o Bij het openen van het bestand, kies de optie "Open in OpenVPN"
  4. Tik op de groene "+" toets om de server toe te voegen OpenVPN en verbind.

5. Tik op het certificaat en selecteer het certificaat Golden Frog.
  6. Voer uw Golden Frog gegevens (gebruikersnaam en paswoord) in bij "User ID" en "Password". Druk op de Verbinding knop. De app zal nu verbinden met VyprVPN.
  7. De weergegeven status zou nu "Verbonden" moeten zijn - dit betekent dat je succesvol met VyprVPN bent verbonden.