VyprVPN FEAT VPN OpenVPN Setup voor Android 2.X

FEAT VPN is een OpenVPN client compatibel met Android versies 2.1 via 3.2. FEAT VPN ondersteunt verbindingen met VyprVPN van vroegere versies van Android niet ondersteund door VyprVPN voor Android.

Om FEAT VPN te gebruiken om te verbinden met VyprVPN van een Android apparaat:

• Screenshot

Ga met behulp van uw apparaat naar www.featvpn.com.

• Screenshot

Download en installeer de FEAT VPN app.

• Screenshot

Lanceer de applicatie en tik Setup en dan Run. The app zal een reeks testen uitvoeren om uit te maken of je apparaat compatibel is met FEAT VPN.

• Screenshot

Als alle tests met succes voltooid zijn, drukt u op Exit om verder te gaan.

• Screenshot

Tik op Tunnels en vervolgens op Toevoegen om een VPN-verbinding toe te voegen.

• Screenshot

Selecteer onder Configuratie Laad en blader naar de locatie van het configuratiebestanden die u in stap 1 heeft opgeslagen.

• Screenshot

Kies het configuratiebestand voor de server die u wilt configureren.

• Screenshot

Druk op de knop Vorige. De server voor het configuratiebestand dat u hebt geselecteerd wordt weergegeven als een VPN-tunnel.

• Screenshot

Tik op de VPN-tunnel die u zojuist gemaakt heeft om verbinding te maken, en het scherm zal laten zien dat er geprobeerd wordt om een verbinding te maken.

• Screenshot

U wordt gevraagd inloggegevens in te voeren. Voer uw Golden Frog gebruikersnaam en wachtwoord in en druk op OK.

• Screenshot

In enkele seconden moet de VPN-status als aangesloten worden weergegeven.

1. FEAT VPN gebruikt een configuratiebestand om iedere connectie met een server op te zetten. Download de configuratiebestanden voor de VyprVPN servers.

2. Ga naar www.featvpn.com vanaf je apparaat, download FEAT VPN, en installeer de app.
  3. Lanceer de applicatie en tik Setup en dan Run. The app zal een reeks testen uitvoeren om uit te maken of je apparaat compatibel is met FEAT VPN.
  4. Als alle tests met succes voltooid zijn, drukt u op Exit om verder te gaan.
  5. Tik op Tunnels en vervolgens op Toevoegen om een VPN-verbinding toe te voegen.
  6. Selecteer onder Configuratie Laad en blader naar de locatie van het configuratiebestanden die u in stap 1 heeft opgeslagen.
  7. Kies het configuratiebestand voor de server die u wilt configureren.
  8. Druk op de knop Vorige. De server voor het configuratiebestand dat u hebt geselecteerd wordt weergegeven als een VPN-tunnel.
  9. Tik op de VPN-tunnel die u zojuist gemaakt heeft om verbinding te maken, en het scherm zal laten zien dat er geprobeerd wordt om een verbinding te maken.
  10. U wordt gevraagd inloggegevens in te voeren. Voer uw Golden Frog gebruikersnaam en wachtwoord in en druk op OK.
  11. In enkele seconden moet de VPN-status als aangesloten worden weergegeven.