VyprVPN OpenVPN GUI Setup voor Windows 8

Nota: wij bieden beperkte ondersteuning voor deze configuratie. Onze VyprVPN-applicatie voor Windows bevat ondersteuning voor al onze protocollen, inclusief OpenVPN. Het is aanbevolen onze applicatie te gebruiken voor uw OpenVPN-verbindingen. U kunt deze vinden via de volgende link: http://www.goldenfrog.com/nl/vyprvpn/windows

1. Download de nieuwste versie van de GUI van de OpenVPN vermeld als "Installer,Windows Vista en later" hier: https://openvpn.net/index.php/open-source/downloads.html
  2. Installeer de applicatie.
  3. Download hier de VyprVPN .opvn-bestanden en unzip de map.
  4. Ga naar de OpenVPN installeerdirectory. Standaard zal dit ofwel C:\Program Files (x86)\OpenVPN of C:\Program Files\OpenVPN zijn.
  5. Open de map "Config" in de map OpenVPN.
  6. Verplaats de inhoud van het zip-bestand dat u heeft gedownload van onze site naar de map "Config".
  7. Zoek het OpenVPN software-icoontje dat op het bureaublad te vinden moet zijn.
  8. Klik met de rechtermuisknop op het icoontje en kies "Uitvoeren als beheerder."
  9. Het OpenVPN GUI-icoontje zou moeten verschijnen in het systeemvak aan de rechteronderkant van het scherm. N.b.: mogelijk moet u het systeemvak vergroten om het te zien.
  10. Klik met de rechtermuisknop het OpenVPN GUI-icoontje. U zult de serverlocaties te zien krijgen.
  11. Beweeg de muis over de serverlocatie waarmee u verbinding wilt maken en klik op "Verbinden".
  12. Er wordt u vervolgens gevraagd om uw gegevens in te voeren. Dit zijn uw e-mailadres en wachtwoord voor Golden Frog.
  13. De software zal verbinding maken. Het icoontje in het systeemvak wordt groen als er met succes verbinding is gemaakt.
  14. U kunt hier uw IP bekijken: https://www.goldenfrog.com/NL/whatismyipaddress