Mijn account is geblokkeerd. Hoe kan ik mijn factuurgegevens updaten of opnieuw te proberen te betalen?

Indien de betalingsgegevens op bestand voor uw account mislukt wanneer wij uw betaling verwerken, zal uw account worden opgeschort. Voordat u uw account opnieuw gebruiken kunt, moet u uw factuurgegevens bijwerken of opnieuw de informatieal in het systeem.

U kunt deze wijzigingen aanbrengen wanneer u zich met uw gebruikersnaam en wachtwoord op onze website aanmeldt:

https://www.goldenfrog.biz/nl/login

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het hier herstellen:

https://www.goldenfrog.biz/nl/forgot

Als u met credit card betaalt:

1. Selecteer het tabblad Account aan de linkerkant.

2. Klik op de link bewerken naast de Billing Info rubriek vanaf daar.

3. Voer de gevraagde informatie en klik vervolgens op Opslaan.

Wanneer u zitten renderend via PayPal:

1. Selecteer het tabblad Account aan de linkerkant.

2. Klik op de link bewerken naast de Billing Info rubriek vanaf daar.

3. Voer het e-mailadres dat is gekoppeld aan de PayPal-account. Na het invoeren van de vereiste gegevens, klikt u op Ga verder naar afrekenen.

4. Klik op Check out with Paypal voort te zetten en de facturering overeenkomst.

Ongeacht uw betaalmethode, laat 5-10 minuten voor de betaling updates te verwerken. Zodra wij uw betaling ontvangen, zal uw account ontgrendelen en klaar voor gebruik.

Als u problemen met uw PayPal-facturering akkoord ondervindt, controleer dan hetvolgende:

• Uw PayPal-account is geverifieerd.
  • Je hebt zowel een bron van betaling en een back-upbron betaalmiddelen.
  • Uw account is set-up om betaling in Amerikaanse Dollars.
  • In het geval dat uw account voldoet aan al deze eisen, maar u nog steeds geen betaling, de kosten van het plan VyprVPN overboeken naar uw PayPal-rekening en maakvervolgens een nieuwe factuur overeenkomst per het hierboven beschreven proces.

Omdat bankwetten van land tot land variëren en verschillende banken aankopen opverschillende manieren controleren, moet u mogelijk contact opnemen met PayPalof uw bank om te bepalen als er problemen met het blokkeren van uw betaling naarons in het geval u hebt geprobeerd om de betaling en het blijft mislukken.