Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten?

Om uw wachtwoord te resetten, voert hier uw gebruikersnaam (voor Golden Frog-gebruikers is dit uw e-mailadres) in:

https://www.goldenfrog.com/NL/forgot

Het resetten van het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. U moet uw gebruikersnaam precies op dezelfde de manier invoeren zoals u deze bij de registratie heeft ingevoerd om een nieuw wachtwoord te ontvangen. Als u een foutmelding krijgt, controleer dan uw e-mailadres voor een latere wachtwoordresettoken; alleen de laatste wachtwoordresettoken is geldig. Als u problemen ondervindt, kunt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, toegang krijgen tot onze live chat om uw accountproblemen sneller op te lossen.