Wat is een poortselectie?

De poortselectie laat de gebruikers toe open poorten te vinden wanneer andere niet beschikbaar zijn en dit om blokkering of de beperking van bandbreedte te voorkomen. Dit  helpt de gebruikers om betere en succesvolle VyprVPN verbindingen te hebben.

Onze OpenVPN en Chameleon protocols ondersteunen momenteel enkel UDP poorten, maar TCP zal beschikbaar zijn later dit jaar en zal de gebruikers zelfs nog een grotere lijst bezorgen om hieruit hun keuze van poort te selecteren.

De poortselectie is momenteel enkel beschikbaar voor VyprVPN voor Windows enMac. Poortselectie is tevens enkel beschikbaar voor OpenVPN en Chameleon protocols.