Hoe gebruik ik AppleScript met VyprVPN?

Let op: Deze configuratie van VyprVPN vereist dat de gebruiker praktische kennis heeft van AppleScript.
Onze ondersteuning voor AppleScript is beperkt tot de verstrekte informatie op deze pagina.
Het behandelt niet de basis-tutorials voor scripting.

Hoe van start te gaan

Om te beginnen, open de "ScriptEditor"-applicatie, deze vindt u in de volgende directory:
"Applicaties"-map>"Hulpprogramma's"-map>"Script Editor"

Zodra de "ScriptEditor" is geopend, gaat u bovenaan het scherm naar "Bestand".
Vervolgens selecteert u "Open Woordenboek", en selecteert u de VyprVPN-applicatie uit de lijst met toepassingen.

Het venster VyprVPN.sdef wordt vervolgens geopend.

In dit venster, onder "VyprVPN Suite",  vindt u een overzicht van AppleScript-commando's voor de VyprVPN toepassing.

Deze commando's kunnen worden gebruikt om het doen van aanpassingen van instellingen en bieden hulp bij het automatiseren van uw workflow.

Vaak gestelde vragen

Welke functies kan ik aanpassen met AppleScript?

AppleScript kan worden gebruikt om de status van VyprVPN te veranderen voor handelingen zoals:
Aanmelden, Afmelden, Verbinden, en Verbinding verbreken.
U kunt ook toegang krijgen en eigenschappen van de toepassing veranderen, zoals de status wanneer u bent ingelogd, de verbindingsstatus, het uiterlijk van de applicatie, en verschillende gebruikersvoorkeuren.

Wat zijn de voordelen van AppleScript voor VyprVPN?

AppleScript stroomlijnt workflows die gebruik maken VyprVPN.
Bijvoorbeeld, als u een workflow hebt die bestaat uit het uitvoeren van netwerk operaties in verschillende toepassingen, kunt u gesprekken naar VyprVPN incorporeren, om verbinding te maken met diverse locaties om te simuleren dat u op die locaties bent en/of voor veiligheidsredenen.

Als uw handelingen doet bij het gebruik van VyprVPN die herhalend zijn, kunt u deze automatiseren via AppleScript.

Betekent het maken van scripts dat ik de applicatie niet hoef te gebruiken?

De scripts maken gebruik van de applicatie.
Als u een script uitvoert dat de applicatie beheert, leidt dat er toe dat de applicatie wordt opgestart.
Daarom moet de applicatie worden geïnstalleerd op uw computer.
Echter, AppleScript kan het communiceren met de applicatie overnemen.

Kan ik aangepaste scripts met mijn Mac's Terminal aanroepen en gebruiken?

Ja, u kunt AppleScripts uitvoeren vanaf de opdrachtregel met behulp van het "osascript" commando.

Voorbeeld Scripts:

Klik hier om een zip-bestand van bijvoorbeeld scripts downloaden.

Serverlijst locaties:

tell

application "VyprVPN"

set x to locations

end tell

Aansluiten op de Austin, TX-server met OpenVPN:

tell application "VyprVPN"

Connect protocol openvpn256 host "USA - Austin"

end tell

Automatisch opnieuw:

tell application "VyprVPN"

set x to auto reconnect

set x to not x

set auto reconnect to x

end tell

Toegang klinkt:

tell application "VyprVPN"

set x to sounds

end tell

Veranderen geluid bij verbinding:

tell application "VyprVPN"

set selected connect sound to "Frog"

set x to selected connect sound

end tell

Speel geluid bij verbinding:

tell application "VyprVPN"

set x to play sound on connection

set x to not x

set play sound on connection to x

end tell