Wat is VyprVPN Gratis?

1. Wat is VyprVPN Gratis?

VyprVPN Free is een type VyprVPN-account waarvoor je jezelf kan registreren via de VyprVPN-apps voor iOS, Android en desktop.

Het account omvat:

• Eenmalig gratis datagebruik van 1 GB.
    • 2 gelijktijdige verbindingen
    • PPTP, L2TP/IPSec, OpenVPN en Chameleon protocollen
    • VyprDNS, een exclusieve DNS aangeboden door Golden Frog
    • NAT Firewall
    • Toegang tot Cyphr, een gratis versleutelde messaging app

2. Kan ik VyprVPN op Desktop gebruiken met een gratis VyprVPN account?

Ja, u kunt iedere VyprVPN voor Desktop app gebruiken in combinatie met uw VyprVPN Gratis account. Echter, het desktop gebruik wordt meegeteld bij uw 500 MB gratis dataverbruik.

3. Kan ik een handmatige instelling voor VPN gebruiken?

Nee. Klanten van VyprVPN Free kunnen alleen met VPN verbinden door middel van onze mobiele apps of desktop-app.

4. Hoe kan ik mijn VyprVPN data gebruik monitoren?

In de mobiele apps, kunt u uw dataverbruik monitoren via het Opties-menu van de app.

In de desktop apps, kunt u uw dataverbruik monitoren via het Optie- of Voorkeuren-menu.

Wanneer u zich aanmeldt bij de VyprVPN app, kunt u ook een dataverbruik-melding ontvangen, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die u hebt gebruikt.

5. Hoe kan ik mijn VyprVPN Gratis account  upgraden naar een account met onbeperkt gebruik?

U kunt upgraden naar een betaalde VyprVPN account die onbeperkt dataverkeer biedt.

Om te upgraden naar een van de onbeperkte VyprVPN accounts, kunt u zich aanmelden bij het Golden Frog bedieningspaneel , selecteer het tabblad VyprVPN, kies een account en voer vervolgens uw betalingsgegevens in. U kunt ook upgraden naar een onbeperkte rekening van de VyprVPN Android of iOS-apps. Als u gebruik maakt van de iOS-app, kunt u ervoor kiezen om te upgraden naar een eenmalige 1 maand of 1 jaar plan. Inkoop voor deze opties wordt gedaan via iTunes.

6. Kan ik, nadat ik ben opgewaardeerd naar een betaald onbeperkt abonnement, een andere Gratis VyprVPN account krijgen?

Nee, gebruikers mogen slechts één Gratis VyprVPN account gebruiken.

7. Hoe kan ik mijn gratis VyprVPN-account verwijderen?

Om uw account te verwijderen, volgt u deze stap voor stap instructies om uw account te annuleren. Als u problemen ondervindt met uw account staat ons deskundige ondersteuningsteam klaar om u te helpen. Klik op het blauwe tabblad Live chatten in de rechterbenedenhoek van uw scherm of neem contact met ons op via: support@goldenfrog.com.

Contact met Support »