Waarom kan ik niet het Chameleon protocol op iOS gebruiken?

Golden Frog geeft prioriteit aan gebruikersbeveiliging en privacy, die tot de ontwikkeling leidde van het Chameleon protocol. dat diepe packet inspection verslaat, regionale blokkering op VPN-gebruik omzeilt en ISP beperkingen neutraliseert.

Om de beginselen van Golden Frog te blijven voortstuwen, hebben we het Chameleon protocol onderdeel gemaakt van de VyprVPN app voor iOS apparaten, via het Apple goedkeuringsproces. Tot nu toe heeft Apple niet ingestemd met onze verzoeken om het Chameleon protocol in de VyprVPN iOS app op te nemen.

Golden Frog is momenteel beperkt tot het gebruik van het IPSec-protocol.
Apple heeft ook niet ons verzoek geaccepteerd om OpenVPN op te nemen in de iOS app. Tot op heden is de enige app in de App Store die OpenVPN verbindingen mogelijk maakt de officiële OpenVPN app.

Voor onze gebruikers zullen wij blijven aandringen op deze kwestie bij Apple en wij moedigen ook onze gebruikers aan om rechtstreeks contact op te nemen met Apple om te vragen dat zij Golden Frog toestaan om meer protocollen in onze app in de toekomst toe te voegen. Golden Frog dankt u voor uw steun.