Wat is "Per Device VPN?"

De Per Device VPN optie laat je toe aan te geven voor welke apparaten in het netwerk je wenst gebruikt te maken van de VyprVPN connectie en voor welke je de ISP's connectie wenst te gebruiken.

Je kan een standaardoptie instellen alsook een apparaat-specifieke optie voor elk apparaat. Je kan kiezen uit de volgende opties:

VPN Required:

Indien de router verbonden is met VyprVPN, zal het apparaat verbonden worden met het internet gebruikmakend van VyprVPN. Indien de router niet verbonden is met VyprVPN, zal het apparaat niet verbonden worden met het internet tot een VyprVPN connectie is vastgesteld.

VPN Preferred:

Indien de router is verbonden met VyprVPN, zal het apparaat verbonden worden met het internet gebruikmakend van VyprVPN. Indien de router niet verbonden is met  VyprVPN, zal het apparaat verbonden worden met het internet gebruikmakend van je ISP.

Bypass VPN:

Het apparaat zal verbonden worden met het internet gebruikmakend van je ISP ongeacht het feit dat de router verbonden is met VyprVPN.