Een apparaat toevoegen aan de "Per Device VPN" lijst

Als je je apparaat niet kan terugvinden in de secties Connected Devices of Disconnected Devices de verbinding verbroken werd, betekent dat het nog niet is aangesloten op de router. Je moet verbinding maken met de router's WiFi-netwerk of via Ethernet en dan de pagina Per Device VPN vernieuwen.Je zal je apparaat in de lijst onder verbonden Connected Devices.

Indien de verbinding met de router van een apparaat verbroken is, zal het worden toegevoegd aan de sectie Disconnected Devices. Ook al is het apparaat niet op het netwerk, kan je de eigenschappen in de router firmware nog bewerken.