Hoe automatisch opnieuw verbinden wanneer de verbinding verbroken wordt

Je kan de instelling "Automatically reconnect when disconnected" inschakelen door te navigeren naar het tabblad Settings sub-tab onder de VyprVPN. Check het vak en stel de functie opnieuw in en kies het aantal keer dat de router dient te proberen opnieuw verbinding te maken wanneer er een verbreking is. Je kan kiezen tussen 1, 5, 10 en 20 pogingen. Zodra het aantal pogingen is bereikt, als een verbinding niet lukt, zal de router stoppen met proberen te herstellen.