Hoe app updates controleren

De app zal elke 24u automatisch de updates controleren, maar indien je dit manueel wenst te controleren, kan je dit doen in de Settings sub-tab onder de VyprVPN tab. Klik op de "Check for Updates" toets. Als je up-to-date bent, zie je een bericht aan de bovenkant van het scherm. Als een update beschikbaar is, zal je worden gevraagd om deze te installeren en zal een logboek met de verandering getoond worden.